ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ο Παναργειακός στέφθηκε Πρωταθλητής 2021-22 Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 μ.μ. | | |
Παναργειακός
Η ομάδα του Παναργειακού στέφθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια Αργολίδας και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει!
Πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα play off με την ομάδα του Ερμή Κιβερίου πραγματοποιήθηκε η απονομή μεταλλίων και του κυπέλλου στον πρωταθλητή Αργολίδας 2021-22.
Ο στόχος για την ομάδα του Δημήτρη Μπατάκου επετεύχθη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργολίδας και μάλιστα αήττητη.
Ο πιο σημαντικός όμως στόχος είναι η άνοδος στην Γ΄Εθνική με την κατάληψη της μίας εκ των τριών θέσεων που δίνουν το εισιτήριο για την επιστροφή του Παναργειακού στην  εθνική κατηγορία.
Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Παναργειακού αναφέρει:

Ημέρα γιορτής για την ομάδα του Παναργειακού αφού έκλεισε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά που τον βρήκε αήττητο πρωταθλητή για την σεζόν 2021-2022. Στο σημερινό παιχνίδι γιορτή ο Παναργειακός νίκησε τον Ερμή Κιβερίου με σκορ 6-2 .

Τα γκολ για την ομάδα του Παναργειακού σημείωσαν οι De Souza (3) ,Καπιώτης (2) και Αιβαλιώτης. Για την ομάδα του Ερμή σκόραραν οι Βαρβουλέτος και Μποζονέλος.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Βασίλη Σιδέρη ο επί χρόνια γραμματέας της ομάδας Δημήτρης Αργυρόπουλος και από τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ.Καμπόσο Δημήτρη βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας κ.Δημήτρης Καρυάμης. 

Το παρόν στη σημερινή γιορτή έδωσαν μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας, οι κ.κ. Σκούφης Δελής, Πετσέλης,Τζαβέλας από το Δήμο Άργους-Μυκηνών και ο πρόεδρος του Διομήδη Άργους κ.Λαμπρακάκης Βασίλης οι οποίοι έκαναν και τις απονομές .

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ