ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. | |
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022
Θέατρο, χορός, μουσική, συζητήσεις και συναυλίες, περφόρμανς, παγκόσμιες πρεμιέρες και διεθνείς συμπαραγωγές: 70 παραγωγές με συνολικά περισσότερους από 2.000 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες μας επιφυλάσσει στη φετινή του έκδοση το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. 

H ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για την πλειοψηφία των εκδηλώσεων ξεκίνησε την Τρίτη 12 Απριλίου. Για τους πιστούς θεατές, μάλιστα, φέτος η διοργάνωση εγκαινιάζει τη νέα Κάρτα Φίλου/ης – Festival Friend, η οποία εξασφαλίζει προνόμια, προσφορές και εκπτώσεις εισιτηρίων για πολλές εκδηλώσεις του καλλιτεχνικού προγράμματος 2022.

Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες δίνουν το παρόν στο Ηρώδειο (ανάμεσά τους οι Πάτι Σμιθ, Μαξ Ρίχτερ, Νταϊάνα Κρολ και Λόρι Άντερσον). Στην Πειραιώς 260 αναμένουμε, μεταξύ άλλων, τις σκηνοθετικές προτάσεις των Γιάννη Χουβαρδά, Ίβο βαν Χόβε, Καρολίν Γκυελά Ενγκυγέν και Μάρκο Λαγιέρα, τις χορογραφίες των Μαρλένε Μοντέιρο Φρέιτας, Εντουάρ Υέ, Μάρτιν Τσίμερμαν, Λία Ροντρίγκες, αλλά και των «δικών» μας Αντώνη Φωνιαδάκη και Πατρίσιας Απέργη, μια σειρά από pre-show και post-show δράσεις, αλλά και υπαίθρια jazz parties. Η Επίδαυρος υποδέχεται την παγκόσμια πρεμιέρα της Άλκηστης του Ευριπίδη από τον Ολλανδό Γιόχαν Σίμονς και τον Αγαμέμνονα του Αισχύλου μέσα από το βλέμμα του Ούλριχ Ράσε και του Residenztheater καθώς και τις προτάσεις γνωστών εγχώριων καλλιτεχνών.

Αγορά εισιτηρίων στα aefestival.gr και στο viva.gr

Για όσες εκδηλώσεις δεν έχει ξεκινήσει η πώληση, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, ενώ αναμένεται και πληροφόρηση σχετικά με την έναρξη πώλησης εισιτηρίων και στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ