ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 ο 14ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:40:00 μ.μ. | |
Πύλη των λεόντων
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τις αθλητικές διοργανώσεις, ο Δήμος Άργους Μυκηνών διαμέσου του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός, διοργανώνει τον 14οΑργειακόΜυκηναϊκό Δρόμο. 

Ο Ημιμαραθώνιος αγώνας είναι 21.05 χιλιομέτρων με αφετηρία την Πύλη των Λεόντων – (Αρχαιολογικός Χώρος Μυκηνών), για τα 5χλμ αφετηρία είναι ο Λόφος Ασπίδος –Δειράδας και ο παιδικός αγώνας του 1χλμ, θα ξεκινήσει από το Αρχαίο Θέατρο του Άργους. Ο τερματισμός όλων των αγώνων θα γίνει στην Κεντρική πλατεία του Άργους.

Ώρα εκκίνησης Αγώνα 21 Χλμ.: 09:00. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας σας προτείνεται να χρησιμοποιήσετε ελαφρύ ρουχισμό, αντηλιακό και καπέλο. Σε κάθε σταθμό υδροποσίας καλό είναι να πίνετε περίπου 50-80 ml νερού ή ισοτονικού για την αναπλήρωση ηλεκτρολυτών. Μεγάλη Προσοχή στα πρώτα 2χλμ. του αγώνα μιας και είναι εντόνως κατηφορικά και καλό θα είναι οι αθλητές να μην παρασυρθούν και τρέξουν πιο γρήγορα από το ρυθμό που μπορούν να ακολουθήσουν σε όλη τη διαδρομή. Η διαδρομή προσφέρεται για την επίτευξη ατομικών ρεκόρ μιας και έχει αρνητικά υψομετρικά, άρα προσπαθήστε όλοι οι δρομείς να κρατήσετε το ρυθμό σας μέχρι το 17ο χλμ. καθώς τα υπόλοιπα είναι ελαφρώς κατηφορικά. Όλοι οι αγώνες έχουν τερματισμό στην κεντρική πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους.

Ώρα εκκίνησης Αγώνα 5χλμ: 9:30 για αθλητές/ριες άνω των 12 ετών.

Ώρα εκκίνησης Παιδικού 1 χλμ. : 12:00 για παιδιά ηλικίας 10-12, μαθητές Δημοτικού (Δ,Ε,ΣΤ Τάξεων). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους (για μαθητές κάτω των 10 ετών που θέλουν να λάβουν μέρος είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέα – κηδεμόνα καθ όλη τη διαδρομή του αγώνα) .

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 2 Μαΐου2022.

Μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας με τους εξής τρόπους:

1) Ηλεκτρονικά στο site του ΝΠΔΔ www.kekpaa.gr , καθώς επίσης και στο σχετικό link στο facebook της διοργάνωσης του Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου https://www.facebook.com/argeiakos.mykhnaikos

2) Μέσω e-mail στο arg.myc@gmail.com

Πληροφορίες στο 2751025867 & 2751360063 & 2751360014

3) Για τους μαθητές Δημοτικού (Δ, Ε, ΣΤ Τάξεις) στη διαδρομή του 1Km κατεβάστε την Αίτηση από την επίσημη σελίδα του Νομικού Προσώπου www.kekpaa.gr

4) Για μαθητές από 1η Γυμνασίου για τη διαδρομή των 5Κm με συναίνεση Γονέα/Κηδεμόνα κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής από το www.kekpaa.gr ή εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο www.kekpaa.gr.

Για όσους ανήλικους εγγραφούν ηλεκτρονικά θα πρέπει να φέρουν την αίτηση συναίνεσης Γονέα/Κηδεμόνα στο σημείο παραλαβής του πακέτου την παραμονή του αγώνα ή 1 ώρα πριν τον αγώνα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση προϊόντων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε όποιον δύναται να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, κ.λπ.) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, τα οποία θα συγκεντρωθούν στον τερματισμό (Παλαιό Δημαρχείο –Δαναού 3).

Όλοι οι αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΛΑΪΚΟΙ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ.

Καλή επιτυχία σε όλους!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ