ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων

Πίνακας
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει τα μέλη της, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες του Δήμου μας για τα κάτωθι.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου 2022 είναι η εξής:

Πρόεδρος Βαμβακά Βούλα

Αντιπρόεδρος Γεωργακοπούλου Ανθή

Γεν. Γραμματέας Σταυρόπουλος Νίκος

Ειδ. Γραμματέας Αυγουστόπουλος Βασίλης

Ταμίας Δρούγκας Χρήστος

Σύμβουλοι Εμμανουήλ Αγγελική

Γκιόκα Μαριγώ

Η Ένωση, σε εφαρμογή των άρθρων του καταστατικού της περί προάσπισης της υγείας και ασφάλειας των μαθητών και περί εκπροσώπησης του συνόλου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Δημοτικές και Δημόσιες αρχές, ξεκίνησε σειρά επαφών και δράσεων σχετικά με το φλέγον ζήτημα της έλλειψης παιδιάτρων στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους. Το ΔΣ της Ένωσης συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα με τους Διοικητές των δύο νοσοκομείων κα Κασνακτσόγλου και κο Βασιλόπουλο, από τους οποίους ενημερώθηκε επίσημα για την υφιστάμενη κατάσταση και τις ενέργειές τους, ενώ τους εξέφρασε την αγωνία των γονέων του Δήμου μας, και όχι μόνο. Ταυτόχρονα τους δήλωσε την πρόθεση της Ένωσης να συνδράμει με κάθε πρόσφορο τρόπο για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Οι Σύλλογοι Γονέων του Δήμου, οι γονείς μεμονωμένα, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με την Ένωση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης enosigoneonnaf@gmail.com , καθώς και μέσω της σελίδας της Ένωσης στο Facebook.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε ολόψυχα σε όλα τα μέλη μας, στους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του Δήμου μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη.

Με τιμή,
Το ΔΣ της Ένωσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ