ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Κεφαλόβρυσο Αργολίδας: Ένα μικρό χωριό που αναγεννάται!

Κεφαλόβρυσο Αργολίδας
Σιγά σιγά αρχίζουμε να δίνουμε ταυτότητα στο μικρό χωριό μας το Κεφαλόβρυσο Αργολίδας ως περιπατητικός προορισμός!!
Μια προσπάθεια ένα όραμα που επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά χάρη στην βοήθεια φίλων, χωριανών, επιχειρηματιών, συλλόγων αλλά και φοιτητών από το ΕΜΠ.
Ως σύλλογος προσπαθούμε να αναδείξουμε το μικρό ορεινό διαμάντι της Αργολικής γης και να κάνουμε τις αδυναμίες του προτερήματα!!
Πρέπει να σταθούμε και να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία των μικρών φοιτητών που χάρη σ' έναν σπουδαίο άνθρωπο - φίλο και καθηγητή αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου τον Κο Νίκο Αναστασόπουλο που επέλεξαν να στηρίξουν την προσπάθεια μας βάζοντας την δική τους πινελιά, την δική τους υπογραφή δημιουργώντας ένα έργο με απλά φυσικά υλικά της περιοχής μας.
Ένα έργο που μας για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία και ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να γίνει θεσμός και το χωριό μας να αποκτήσει όμορφες αρχιτεκτονικές δημιουργίες σε διάφορα σημεία του.
Στην φυσιολατρική ομάδα του Βριλησσού που είναι πάντα δίπλα μας στηρίζοντάς την προσπάθεια μας αυτή τα τελευταία χρόνια, συντηρώντας μαζί μας τα παλιά μονοπάτια, ανοίγοντας καινούργια και χαρτογραφώντας τα ώστε να αρχίσουν να προβάλλονται και να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό!!
Η στήριξη σας μοναδική, όπως και μοναδική η σχέση που έχουμε δημιουργήσει τόσα χρόνια που επιχειρούμε μαζί.
Έχετε δώσει μεγάλη ώθηση στο μικρό χωριό μας αλλά και στο σύλλογο μας και σας ευχαριστούμε!!
Τίποτα όμως από όσα κάνουμε ή σκεφτόμαστε σαν σύλλογος να κάνουμε δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αν όλοι οι χωριανοί δεν ήταν μαζί μας, να στηρίζουν την κάθε μας προσπάθεια ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πάμε σαν ομάδα μπροστά.
Κάτι που φάνηκε από την επιτυχία που είχε αυτή η κίνηση μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Επίσης πρέπει να αναφέρουμε και τις επιχειρήσεις που στήριξαν τον σύλλογο μας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου μας.
1. Υλικά οικοδομών Διαμαντής Γεώργιος.
2. Ξυπολιάς Δημήτριος ( super market ΚΡΗΤΙΚΌΣ).
3. Οινοποιείο Δούρου Ευάγγελου.
4. Κάβα Αφοί Κατσιαδράμοι
5. Κρεοπωλείο Μποζονέλος Ιωάννης.

Σας ευχαριστούμε!!!

Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλοβρύσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ