ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Ο Βυζαντινός Χορός "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους" συμμετείχε σε εκδήλωση στο Κρανίδι

Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου
Με τη συμμετοχή του Βυζαντινού Χορού "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους" πραγματοποιήθηκε  επίκαιρη εκδήλωση με τίτλο "Άρχων ειρήνης"στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, ύστερα από πρόσκληση του Προϊσταμένου π. Χριστοφόρου Καραβία. 

Αποδόθηκαν ύμνοι από κοινού με το Μουσικό Εργαστήρι Θερμησίας σε διδασκαλία και διεύθυνση του καλού φίλου και συνεργάτη Γιάννη Νάκη ενώ σχετικά κείμενα ανάγνωσαν, ο π. Γεώργιος Κανακάρης, εφημέριος του Τιμίου Προδρόμου και η κ. Αργυρώ Μέξη-Κωστελένου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος & Τροιζηνίας π. Νεκτάριος Δαρδανός. 

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος. Η χαρά μας πολλαπλασιάστηκε από την έκτακτη συμμετοχή στον Βυζαντινό Χορό "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους" του καλού φίλου π. Γεωργίου Βλαχόπουλου, εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Ύδρας και προκατόχου μας στο αριστερό αναλόγιο του Αγίου Πέτρου.... (2000-2004). 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο τον π. Χριστοφόρο αλλά και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία και την αβραμιαία φιλοξενία!! 

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Βυζαντινός Χορός "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ