ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Βελισσάριος Πετίνης: Ιστορίες απλών ανθρώπων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | |
Παρουσίαση βιβλίου
Επαγγελματίες, νεαροί απόφοιτοι, γυναίκες και άνδρες, γνωστοί και λιγότεροι γνωστοί ή άγνωστοι, οι άνθρωποι της διπλανής ή σχεδόν διπλανής πόρτας, διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας, σημαδεύουν το χρόνο μας, αλληλεπιδρούν θετικά ή αρνητικά στη ζωή μας, δίνονουν παραδείγματα προς μίμηση ή αποφυγή. 

Ο Δικαστής (κατα)δίκασε με βάση το νόμο και αθώωσε με βάση το δίκαιο της καρδιά του. Να ένα από τα πολλά γνωστά και βιωμένα παραδείγματα που διηγείται ο Βελισσάριος Πετίνης στο βιβλίο που μόλις παρουσιάστηκε στο Βουλευτικό Ναυπλίου. Χώρος ιδιαίτερος μιας και ο συγγραφέας έζησε ένα μεγάλο μέρος των μαθητικών και νεανικών του χρόνων στην πόλη και πήρε μέρος σε εκδηλώσεις που έγιναν στο χώρο αυτό. 

Γι' αυτό την ιδιαίτερη αυτή παρουσίαση τίμησαν πολλοί παλιοί συμμαθητές του συγγραφέα και οι αναφορές στα χρόνια αυτά ήταν συγκινητικές. Οι "ιστορίες των ανθρώπων της σχεδόν διπλανής πόρτας" εκδόθηκαν από τις εκδ. Γκοβόστης και μπορείτε να τις προμηθευτείτε στο Βιβλιοπωλείο Αποσπερίτης του Ναυπλίου.
 
(Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις Γκοβόστη & τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας. Ο Πρόεδρος του ΣΦΑ Ν. Μπουμπάρης επιμελήθηκε τη συζήτηση. Παρουσίασαν οι: Αγάθη Γεωργιάδου - Δρ. Φιλολογίας, Κριτικός Λογοτεχνίας, Τάσος Χατζηαναστασίου Δρ. Ιστορίας, Εκπαιδευτικός, Βελισσάριος Πετίνης, Δικηγόρος, Συγγραφέας. Ακούστηκαν μελοποιημένα ποιήματα του συγγραφέα από τον τενόρο Ντίνο Καλύβα).

Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ