ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Γιώργος Παύλου: Οι ενέργειες για την λειτουργία της γεώτρησης στη Δήμαινα έχουν δρομολογηθεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | | | |
Γιώργος Παύλου
Έκπληκτος σήμερα έμαθα ότι υπάρχει τοπικός σύμβουλος Κόλλιας Ηρακλής, στην Δήμαινα! Με χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και του κ. Κόλλια, αλλά και του κ. Οικονόμου για την λειτουργία της συγκεκριμένης "υδρευτικής" γεώτρησης. Η γεώτρηση αυτή έχει βλάβη από το 2018 (4 χρόνια) και το ρεύμα έχει κοπεί λόγω οφειλών (περίπου 13.000€).

Θα αναζητήσω τα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων, των ΔΣ της ΔΕΥΑΕΠ και τις αιτήσεις που έχουν γίνει από τους προαναφερθέντες για το συγκεκριμένο θέμα. Αν και πιστεύω ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν. Όπως και για πολλά άλλα θέματα.
 
Ας περάσουμε στην ουσία.
 
Η γεώτρηση ύδρευσης στη θέση Καμάρι είναι εκτός λειτουργίας από το 2018 και με κομμένο ρεύμα.
Κάνεις δεν ενημέρωσε το Νέο ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. το 2019 για τα όποια προβλήματα υπάρχουν, αλλά ούτε και κάποια ενέργεια είχε γίνει από την τότε διοίκηση.
 
Οι όποιες ενέργειες για την λειτουργία της εν λόγω γεώτρησης έχουν δρομολογηθεί και δεν χρειάζεται το νέο ΔΣ τέτοιου είδους οχλήσεις για να ενεργήσει.
 
Κλείνοντας, οι πιασάρικοι τίτλοι για να προκαλέσουμε εντυπώσεις καλοί είναι και συνηθίζονται από πολιτικά πρόσωπα. Το κακό τις υπόθεσης είναι η τρομοκράτηση των δημοτών. Αυτό είναι κακοήθεια και όχι πολιτική.

Επί της ευκαιρίας, να ευχηθώ σε όλους εκ μέρους όλου του ΔΣ της ΔΕΥΑ Επιδαύρου, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Επιδαυρου
Παύλου Γιώργος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ