ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Σε ανοιξιάτικο σκηνικό ο καιρός την επόμενη εβδομάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. | |
Άνοιξη λουλούδια
Αραιή συννεφιά αναμένεται για σημερα Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ ο υδράργυρος προβλέπεται πως θα φτάσει έως και τους 22 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται μόνο στη δυτική και βόρεια χώρα.


Η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, οπότε κατά τόπους η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς, σύμφωνα με την εβδομαδιαία πρόβλεψη της ΕΜΥ.

Στη δυτική και βόρεια χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στα δυτικά τους 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση της επόμενης εβδομάδας

ΔΕΥΤΕΡΑ 04-04-2022


Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια βαθμιαία 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα νότια, όπου θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δε θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 05-04-2022


Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα και στα νότια θα φτάσει κατά τόπους τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 06-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές ώρες.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 και βαθμιαία στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 07-04-2022

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμβρους στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και κατά τόπους στα πελάγη 6 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις. Βαθμιαία από τις
απογευματινές ώρες και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-04-2022

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι νωρίς το απόγευμα και βαθμιαία αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη.

Η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ