ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Εκπαίδευση και δώρα σε μαθητές στο Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. | | | |
Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής στο Ναύπλιο
Οι επισκέψεις από μαθητές συνεχίζονται αμείωτα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων το οποίο πρόγραμμα το συντονίζει η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ η κυρία Ράλλη Μαρία . 
Πάνω από 100 μαθητές εκπαιδεύτηκαν στο ΠΚΑ την τελευταία ημέρα (12/4/2022) πριν τις Διακοπές του Πάσχα. Επισκέφθηκαν το ΠΚΑ μαθητές από τα δημοτικά σχολεία Κουτσοποδίου και της Αρχαίας Επιδαύρου, αλλά και 20 μικροί μαθητές από το ιδιωτικό νηπιαγωγείο << Όνειρο>>.
Οι μαθητές ενημερώθηκαν τόσο για τις πινακίδες σήμανσης όσο και για την ζώνη ασφαλείας και το προστατευτικό κράνος. Επίσης μετά την θεωρητική ενημέρωση όλοι μαθητές οδηγώντας ποδήλατο διήνυσαν μια εκπαιδευτική βόλτα με συνοδεία Αστυνομικών της Τροχαίας Ναυπλίου μέσα στο ΠΚΑ φορώντας όλοι ποδηλατικό κράνος ασφαλείας. Οι μαθητές του νηπιαγωγείου οδήγησαν 4τροχα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια.
Επιπλέον στο ΠΚΑ οι μαθητές του Δημοτικού μπορούσαν να επισκεφθούν τον χώρο που είχε σταθμεύσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ράλι, του κ. Λεβεντογιάννη & του κ. Τριβόλα, όπου οι μαθητές διαπίστωσαν τις διαφορές ενός συμβατικού αυτοκινήτου σε σχέση με ένα αγωνιστικό όχημα.
Όλοι οι μαθητές δημοτικής εκπαίδευσης παρέλαβαν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου παρέλαβαν από το ΔΟΠΠΑΤ και τους Αστυνομικούς της τροχαίας , εκτός από Βεβαίωση Συμμετοχής , Πασχαλινή Λαμπάδα με ενσωματωμένη σφυρίχτρα, σαπουνόφουσκες και ατομικό σαπουνάκι με σχήματα τις πινακίδες ΚΟΚ.
Οι επισκέψεις στο ΠΚΑ θα συνεχιστούν και μετά τις γιορτές του Πάσχα προγραμματισμένα από το ΔΟΠΠΑΤ, συντονισμένα από τον Διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου τον κ. Κωνσταντίνο ΘΑΝΟ, αλλά με την επίβλεψη του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδος του κ. Ευάγγελου Πιπέρη.

Φέτος το Πάσχα του 2022 ας τσουγκρίσουμε μόνο Αυγά και όχι Οχήματα.

Καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα

Με εκτίμηση
My Grand Road team
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ