ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων - Δρομέων Αργολίδας

Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων - Δρομέων Αργολίδας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας ,σύμφωνα με το καταστατικό του, σας προσκαλεί στην Ετήσια Γενική Διοικητική – Απολογιστική Συνέλευση & Διενέργεια Εκλογών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 17:30 στην εστία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους, στους Στρατώνες του Καποδίστρια.


Τα θέματα της Γ.Σ θα είναι τα εξής :

1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.

2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του οικονομικού έτους 2020 & 2021 (όπως είναι γνωστό δεν πραγματοποιήθηκε Γ.Σ. ΤΟ 2020 λόγω της Πανδημίας)

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Ερωτήσεις – Παρατηρήσεις επί του απολογισμού του Δ.Σ και της έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής

5. ‘Έγκριση η μη Ισολογισμού και Πεπραγμένων

6. Προτάσεις για το έτος 2022

7. Παρουσίαση Υποψηφίων προς εκλογή Μελών για το νέο Δ.Σ

8. Απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

9. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ για την διετία 2022 -2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο επισημαίνει ότι ο Σύλλογος μας δεν έχει μέχρι τώρα βρεθεί στην ανάγκη να αναβάλει τη Γ.Σ. λόγω μη απαρτίας των Μελών του και παρακαλεί όλα τα Μέλη του να προγραμματίσουν και να προσέλθουν αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για το Σύλλογο.

Πιστεύουμε ότι το πλούσιο δρομικό ,ανιδιοτελές, κοινωνικό έργο του συλλόγου πρέπει να συνεχιστεί γι’αυτό ζητάμε τη συμπαράστασή και στήριξή σας.

*όλα τα οικονομικά ταχτοποιημένα Μέλη έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας και συμμετοχή στην ψηφοφορία καθώς επίσης και να παραλάβουν το νέο μπλουζάκι του συλλόγου, χωρίς καμία χρέωση.

Τα Μέλη που θα ήθελαν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο στο τηλέφωνο: 697 448 1474 έως το Σάββατο 30/04/2022

* (Για τα νέα Μέλη προβλέπεται εφάπαξ συνδρομή 10.00€ για την εγγραφή τους στο μητρώο, ενώ η ετήσια συνδρομή ανέρχεται σε 10.00€ )

* Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου 2022 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Με εκτίμηση το απερχόμενο Δ.Σ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ