ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ένα μεγάλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ ολοκληρώθηκε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. | |
Διασώστες
Από τις 14/4 έως τις 17/4 εκπαιδευτές από τα παραρτήματα ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας και Τρίπολης,εκπαίδευσαν στην Ιθάκη 240 κατοίκους στις πρώτες βοήθειες σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ )με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ.)

Εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές όλων των βαθμίδων,εθελοντές του κοινωνικού ιατρείου Ιθάκης,υγειονομικοί,σώματα ασφαλείας και υπάλληλοι της πολιτικής προστασίας αλλά και πολίτες του νησιού ,υπήρξαν ένα εξαιρετικό κοινό. Παράλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορους χώρους ,με τον άψογο συντονισμό της κ. Ράνια Λουκά ,γιατρού και υπεύθυνης του κοινοτικού ιατρείου ,η οποία αιτήθηκε της δράσης.

Με πρωτοβουλία της Γκέλης Κανελοπούλου , Δ/ντριας του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας,οι λιμενικοί και οι συνάδελφοι ιατροί του κέντρου υγείας του νησιού, εκπαιδεύτηκαν στη χρήση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του υγειονομικά εξοπλισμένου σκάφους του λιμενικού ,που εδρεύει στην Ιθάκη,για τις διακομιδές των ασθενών.

Περήφανη για τους συνεργάτες μου ,που ακούραστα δούλεψαν πρωί και απόγευμα με ενθουσιασμό και αγάπη γι' αυτό που υπηρετούμε όλοι..τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΕΚΑΒ.

Θερμές ευχαριστίες στην Ράνια Λουκά ,στο Δήμο Ιθάκης για την φιλοξενία.

Εις το επανιδείν!
Σπύρος Ντούλιας
Αντιγόνη Βαβαρούτα Κυριακή Καλλή Διγενής power team!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ