ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Η έκπληξη του Δημάρχου Ναυπλιέων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου ανήμερα το Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | | | |
Κωστούρος - Πυροσβέστες
Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου επισκέφθηκε ανήμερα το Πάσχα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με όσους πυροσβέστες βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην Υπηρεσία.

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας ενημέρωσε τον Δήμαρχο για επίκαιρα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και των απαραίτητων προληπτικών μέτρων πυρασφάλειας πού εφαρμόζονται στο Δήμο Ναυπλιέων και αποτελούν αυτή την στιγμή απόλυτη προτεραιότητα για την προστασία των συμπολιτών μας.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος επιφύλαξε μια ευχάριστη ανακοίνωση ότι στα πλαίσια παραχώρησης τμήματος του Στρατοπέδου Ζησημοπουλου ΚΕΜΧ και της από κοινού πολεοδόμησης με το ταμείο Εθνικής Άμυνας,ο Δήμος Ναυπλιέων είναι θετικός στην παραχώρηση του κτηρίου του Πέτρινου Λόχου για την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών αναγκών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την αμέριστη συμπαράσταση το ενδιαφέρον του και την υποστήριξη του στο δύσκολο έργο μας δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών.

Ένωση Πυροσβεστών Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ