ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Στο Ισραήλ τρεις αθλήτριες του Φείδωνα Άργους για διεθνές τουρνουά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 μ.μ. | | | |
Φείδωνας Άργους
Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για την οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ αποτελεί η κλήση των αθλητριών ΜΟΥΓΙΟΥ ΜΑΡΙΣΟΦΗΣ, ΓΚΟΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ και ΜΟΥΓΙΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ από την ΕΠΟ για να συμμετάσχουν στο UEFA WU16 Development Tournament 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ από 27/4 έως 2/5.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια, κ. Κατερίνα Φαλίδα, συμπεριέλαβε τις παραπάνω αθλήτριες στην 20αμελή αποστολή που θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά, το οποίο, όπως τόνισε, αποτελεί προπαρασκευαστικό στάδιο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής Κορασίδων τον Οκτώβριο.
Τα κορίτσια εξαργυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στην Α’ Εθνική με τη φανέλα του ΦΕΙΔΩΝΑ τα τελευταία 2 χρόνια και μας γεμίζουν με χαρά και υπερηφάνεια.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τη φετινή σεζόν ο ΦΕΙΔΩΝ έχει εκπροσωπηθεί στις Εθνικές Ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων από 7 συνολικά αθλήτριες της περιοχής μας (ΓΑΛΑΝΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΒΑΛΚΑΝΗ, ΜΟΥΓΙΟΥ Μ-Λ, ΜΟΥΓΙΟΥ Μ-Σ, ΓΚΟΤΣΗ), αριθμός που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερος, αν δεν είχε την ατυχία να στερηθεί τις υπηρεσίες τουλάχιστον 2 ακόμα νεαρών αθλητριών λόγω τραυματισμού (ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΣΤΡΑ).

Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ εύχεται στις αθλήτριές του να επιστρέψουν υγιείς και γεμάτες χρήσιμες εμπειρίες και παραστάσεις.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ