ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Δημήτρης Κωστούρος: Δίνουμε βαρύτητα στη σημασία της πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:48:00 μ.μ. | |
Χρήστος Ζούπας -  Δήμητρης Κωστούρος
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 7ου Μαραθώνιου Δρόμου Ναυπλίου ο Δήμος Ναυπλιέων - ΔΟΠΠΑΤ συνδιοργάνωσε με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard και τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη ως ένα σύγχρονο ιατροκοινωνικό πρόβλημα.
"Με συνέπεια απέναντι στους δημότες συνεχίζουμε τη μεγάλη μας προσπάθεια στη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων, δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και άλλων δράσεων ευαισθητοποίησης δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη σημασία της πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ιατρικής ημερίδας και ιδιαίτερα, τους εκλεκτούς επιστήμονες που έλαβαν μέρος , τον κορυφαίο διαβητολόγο της χώρας μας Χρήστο Ζούπα ,τον δικό μας άνθρωπο Χρήστο Μαντζώρο Καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Harvard ο οποίος χαιρέτησε διαδικτυακά από την Βοστώνη την εκδήλωση τιμώντας μας με την παρουσία του και τον Δρ. Ιωάννη Ανυφαντή Ειδικό Παθολόγο, διδάκτωρα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών." τόνισε σε δηλωσή του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ