ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Απεργιακή συγκέντρωση στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | |
Συνδικάτο τροφίμων Αργολίδας
Σε απεργιακό κλοιό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 6 Απριλίου το κέντρο του Άργους στην Αργολίδα λόγω των συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ , η ΑΔΕΔΥ και Σωματεία.
Πλήθος φορέων, συνδικαλιστικών ενώσεων και συνδικάτων συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση. 
Οι κινητοποιήσεις στην πόλη του Άργους είχαν ώρα έναρξης τις 10:30 το πρωί και για τον λόγο αυτόν η αστυνομία είχε προβλέψει και τις  ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Η Πανεργατική-Πανελλαδική Απεργία πραγματοποιηθηκε με στόχο να μπει ένα τέλος στη συνεχιζόμενη ακρίβεια, τη φοροληστεία σε βάρος των πολιτών και στο ξεπούλημα της Δημόσιας και Δημοτικής περιουσίας»
Κάλεσμα και συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στην Πλατεία Αγίου Πέτρου είχαν, το Νομαρχιακό Σωματείο της ΑΔΕΔΥ Αργολίδας, Σωματεία Εργαζομένων, η ΟΕΒΕ Αργολίδας, τα Εργατικά Κέντρα, η ΕΛΜΕ Αργολίδας, ο ΣΕΠΕ Αργολίδας, το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, το Σωματείο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Αργολίδας, το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας, οι Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους,το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Αργολίδας, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας,  επαγγελματίες κα.
ΓΣΕΕ: «Ο μισθός δεν φτάνει, ο λογαριασμός δεν βγαίνει»


Σε σχετικές ανακοινώσεις που αναφέρονται στη συμμετοχή της στην απεργία, η ΓΣΕΕ και άλλες ενώσεις/συνδικάτα τόνισαν ότι το σύνθημα είναι «Ο μισθός δεν φτάνει, ο λογαριασμός δεν βγαίνει».
Μέσω της συμμετοχής τους στις κινητοποιήσεις, ζητούν τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, καθώς οι τιμές σε ενέργεια και προϊόντα έχουν ανέβει σημαντικά.
Τετράωρη στάση εργασίας οι δημοσιογράφοι, κανονικά στην απεργία οι φωτογράφοι


Όσο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε 4ωρη στάση εργασίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ