ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Τρόφιμα και βασικά είδη διαβίωσης σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ σε Αργολίδα, Λακωνία και Μεσσηνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | |
πρόγραμμα ΤΕΒΑ
Ξεκίνησε την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Πέμπτη 21 του μήνα, η διανομή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου τροφίμων και βασικών ειδών, προς τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.


Παράλληλα, με σχετικές αποφάσεις του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα προσδιορίζεται πού θα κατευθυνθούν οι τυχόν αδιάθετες ποσότητες προϊόντων, νωπών και οπωροκηπευτικών.

Συγκεκριμένα,

Α) στην Αργολίδα οι ποσότητες αδιάθετων προϊόντων νωπών και οπωροκηπευτικών θα κατευθυνθούν σε δοµές συσσιτίων της Π.Ε. Αργολίδας και συγκεκριμένα, 
α) στη δοµή συσσιτίου Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου τα αδιάθετα νωπά προϊόντα από τον Δήμο Ναυπλίου, 
β) στη δοµή συσσιτίου του Δήμου Αργους – Μυκηνών τα αδιάθετα νωπά προϊόντα από το Δήμο Άργους -Μυκηνών και 
γ) στη δοµή συσσιτίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ερμιονίδας τα αδιάθετα νωπά προϊόντα του Δήμου Ερμιονίδας.

Β) στη Λακωνία, οι ποσότητες αδιάθετων προϊόντων, νωπών και οποροκηπευτικών θα κατευθυνθούν στη δοµή “Εκκλησιαστικό Ιδρυμα κατ’ οίκον φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων µε αναπηρία” της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Γ) στη Μεσσηνία οι ποσότητες αδιάθετων προϊόντων νωπών και οπωροκηπευτικών θα κατευθυνθούν σε δοµές συσσιτίων της Π.Ε. Μεσσηνίας και συγκεκριμένα, α) στο Δημοτικό Συσσίτιο για απόρους του Δήμου Καλαμάτας, ποσοστό 30% των αδιάθετων προϊόντων, β) στο Ιδρυμα Απόρων Ανιάτων “Η Στέγη της Εκκλησίας”, ποσοστό 30%, γ) στο “Αλεξανδράκειο Κληροδότημα – Πτωχοκομείο – Γηροκομείο”, ποσοστό 20% και δ) στην “Κιβωτό του Κόσμου”, ποσοστό 20%.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ