ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Δράση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας

Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας
Σε συνέχεια της επιτυχημένης δράσης του Μαρτίου, το Αυτοτελές Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας με τη καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ Κωνσταντίνου Ρούτουλα, τήρησε την υπόσχεσή του και βρέθηκε και πάλι κοντά στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Τίρυνθας, παρουσιάζοντας οπτικοακουστικό υλικό σχετικά με τη σωστή αντιμετώπιση ενός σεισμού, προσαρμοσμένο στις γνωστικές ικανότητες της β’ Δημοτικού.


Στην ίδια δράση συμμετείχε και το Γραφείο Αγωγής και προαγωγής υγείας του Δήμου Ναυπλιέων, το οποίο με τη σειρά του παρείχε βασικές οδηγίες για τη στοματική υγιεινή, την έκθεση στον ήλιο και τη σωστή διατροφή.

Για άλλη μια φορά, η ανατροφοδότηση από τους μικρούς ακροατές ήταν παραπάνω από ενδιαφέρουσα. Η γεμάτη ενέργεια παρακολούθηση των σεμιναρίων συνιστά ουσιώδες κίνητρο για να συνεχίσουμε την επαφή μας με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Στη παραπάνω δράση παραβρέθηκε και η κα Ελένη Μάρα Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΠΕ(Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) Αργολίδας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε για άλλη μια φορά για την πρόσκληση και τη φιλοξενία στην Διευθύντρια κα Σουλιώτη Ελένη καθώς και την εκπαιδευτικό της Β’ τάξης κα Μαρία Τσιτσοπούλου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΤΟΥΛΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ