ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Πράσινη Πελοπόννησος: Δεξαμενή σκέψης και τόπο στα νιάτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 π.μ. |
Δήμητρα Λυμπεροπούλου
Η Πράσινη Πελοπόννησος πιστή στις αρχές και στις αξίες της θα συνεχίσει να αποτελεί την ήρεμη δύναμη του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου. Θα προσδιορίσει την πολιτική στόχευση της παράταξης για την επόμενη διετία ενώ ήδη έχει πάρει σάρκα και οστά η «δεξαμενή πολιτικής σκέψης» (think tank) της «Πράσινης Πελοποννήσου», ώστε να αναπτύξει και να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο το δημόσιο πολιτικό διάλογο με την κοινωνία. 

Ένα think tank, μια δεξαμενή σκέψης, που παραγωγικά, πνευματικά και πολιτιστικά μπορεί να ωθήσει την αναπτυξιακή διαδικασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με αφορμή μάλιστα την βράβευση (την οποία επισυνάπτουμε) της επικεφαλής της παράταξης μας Δήμητρας Λυμπεροπουλου σε κορυφαίο διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του πανεπιστημίου Αιγαίου, και με πρόθεση να αναδείξουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, καλούμε όλους τους νέους με νέες ιδέες ή και μεγαλύτερους με νέες ιδέες και start ups που έχουν μια καλή ιδέα-προταση για την Πελοπόννησο να τις καταθέσουν στην παράταξη μας που με την κατάλληλη επεξεργασία θα προωθηθούν στα αρμόδια όργανα του περιφερειακού συμβούλιου Πελοποννήσου όπου θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν την πρόταση τους οι ίδιοι. Η βραβευμένη πλέον πρόταση μας αισιοδοξούμε ότι σε πλήρη εξέλιξη και εφαρμογή θα αλλάξει τα αναπτυξιακά δεδομένα της περιφέρειας μας και όχι μόνο. Το γεγονός μάλιστα ότι η ομάδα της Δήμητρας Λυμπεροπουλου που βραβεύτηκε ήταν η μόνη που δεν είχε την υποστήριξη μεγάλων ιδρυμάτων ή πανεπιστήμιων της χώρας κάνει την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη και μας δίνει το κουράγιο και την δύναμη να σταθούμε δίπλα σε όλους τους νέους και νέες της Πελοποννήσου, που επέλεξαν τον τόπο τους για να ζήσουν, να κυνηγήσουν το όνειρο τους.

Δήμητρα Λυμπεροπουλου
Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου
επικεφαλής παράταξης & Τhink τank (δεξαμενής σκέψης)
Πράσινη - Πελοπόννησος - Οικολογική
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ