ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Ι. Μαλτέζος: Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία (βίντεο)

Ι. Μαλτέζος
Κατά την 7η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Ι. Μαλτέζος  αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαλτέζος ανάφερε, πως "το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καταδικάζει απερίφραστα την παράνομη, απρόκλητη και αδικαιολόγητη στρατιωτική επίθεση και εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς και την εμπλοκή της Λευκορωσίας σε αυτή την επίθεση.
 
Η ξεκάθαρη καταδίκη της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία απαιτεί ισχυρή βούληση από όλο τον δημοκρατικό κόσμο, όπως ξεκάθαρη πρέπει να είναι και η απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι σε κάθε κράτος το οποίο απειλεί με πόλεμο τα κράτη μέλη της.
 
Το Περιφερειακό Συμβούλιο εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στο λαό της Ουκρανίας, καθώς και τη θλίψη του για την απώλεια τόσων ζωών μεταξύ των οποίων και Έλληνες ομογενείς. Ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να προβεί σε κάθε ενδεδειγμένη ενέργεια, για την προστασία των Ελλήνων ομογενών της Ουκρανίας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ