ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

''Οι Νεομάρτυρες της Πελοποννήσου'' συνάντησαν στο Ναύπλιο το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 μ.μ. | | |
Μουσική εκδήλωση Ευαγγελίστρια Ναυπλίου
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας παρουσίασε το νέο του βιβλίο ''Οι Νεομάρτυρες της Πελοποννήσου'' στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, διοργάνωσε πολιτιστική εκδήλωση σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας το απόγευμα της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022.
Κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος παρουσίασε το βιβλίο του με θέμα "Οι Νεομάρτυρες της Πελοποννήσου".
Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού σχολείου Αργολίδας παρουσίασε τραγούδια και οργανικούς σκοπούς της Αργολίδας και της Μικράς Ασίας.
Υπεύθυνος καθηγητής για το Μουσικό σχολείο ήταν ο κ. Ζαχαρίου Δημήτριος εκπαιδευτικός και συνεργάστηκαν για την εκδήλωση οι μουσικοί Καραχάλιος Μάριος και Τζανίδη Μαρίνα.
Την εκδήλωση προλόγισε η εκπαιδευτικός-φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Αυγουστοπούλου Δήμητρα.
Ο εφημέριος του Ναού και Πρόεδρος του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ,ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας, τους καθηγητές και τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου που διοργάνωσαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Να σημειωθεί πως το πνευματικό κέντρο του ναού είναι προσφάτως κατασκευασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του συσσιτίου καθώς και να φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις και ομιλίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ