ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Στην έκθεση FRESKON 2022 συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου - Πρόσκληση σε επιχειρήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. | |
ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην έκθεση FRESKON 2022 (Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων & Λαχανικών) που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ-ΗΕLEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, να ενισχύσει το εμπόριο και τις εξαγωγές και να συμβάλλει στη διεύρυνση των συνεργασιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 80% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (20%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Η έκθεση FRESKON αποτελεί ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων, επικεντρώνεται στην καινοτομία και αναδεικνύει τον ρόλο της ως ένας σημαντικός κρίκος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στις διεθνής αγορές, στους μεγάλους λιανεμπόρους αλλά και στα υπερεθνικά δίκτυα διανομής.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας το αίτημά τους στο e-mail: grammateiathem@gmail.com έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2721361423.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται στους δεκαπέντε (15). Το κόστος που επιμερίζεται για τους συμμετέχοντες κυμαίνεται από 100-150€ πλέον ΦΠΑ, ανάλογα με το πως θα διαμορφωθεί ο τελικός σχεδιασμός του συνόλου του εκθεσιακού χώρου που έχουμε δεσμεύσει. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα

Στάθης Αναστασόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ