ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

“La Belle de l’ Adriatique”: Η ομορφιά της Αδριατικής στο λιμάνι του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. | | |
“La Belle de l’ Adriatique” Nafplio
Το κρουαζιερόπλοιο “La Belle de l’ Adriatique” της εταιρείας Croisieurope υπό σημαία Βελγίου έδεσε σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Το Κρουαζιερόπλοιο είναι έτους κατασκευής το 2007, έχει μήκος 110 μέτρα, πλάτος 12,80 μέτρα και εξυπηρετεί έως 198 επιβάτες. 

Διαθέτει πλήρωμα 48 ατόμων και διαθέτει συνολικά 99 καμπίνες.

Το La Belle de l’Adriatique, είναι ένα σκάφος ειδικά κατασκευασμένο για τις παράκτιες κρουαζιέρες και κάνει δρομολόγια στις ελληνικές θάλασσες, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Κύπρο. 

Οι καμπίνες κατανέμονται στα τέσσερα κύρια καταστρώματα. Η πλειοψηφία των καμπινών είναι δίδυμες που μπορεί να διαμορφωθούν και ως δίκλινες. 
Στο ανώτερο κατάστρωμα, υπάρχουν 26 καμπίνες με ρυθμιζόμενο κρεβάτι, μια μικρότερη καμπίνα με διπλό κρεβάτι, μία μονή καμπίνα και μία προσιτή καμπίνα με διπλό κρεβάτι. Στο κατάστρωμα υποδοχής, υπάρχουν 22 καμπίνες με ρυθμιζόμενα μονά κρεβάτια και τέσσερις μικρότερες με διπλά.

Υπάρχουν 25 ρυθμιζόμενες twin καμπίνες και μία μικρότερη διπλή στο κύριο κατάστρωμα και 24 δίδυμα ή δίκλινα στο κάτω κατάστρωμα. Staterooms στα άνω και την υποδοχή καταστρώματα τα οποία έχουν μεγάλα παράθυρα και στις καμπίνες των δύο κάτω καταστρωμάτων έχουν φινιστρίνια. 

 Όλες οι καμπίνες διαθέτουν μπάνιο με ντους και τουαλέτα, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο και θυρίδα ασφαλείας. Το πλοίο έχει μια ζεστή ατμόσφαιρα με ένα μικρό σαλόνι και εξωτερική βεράντα στο επάνω κατάστρωμα. 

Το κύριο πανοραμικό lounge, με πίστα χορού και μπαρ, βρίσκεται μπροστά στο κατάστρωμα υποδοχής και η τραπεζαρία βρίσκεται στη πρύμνη στο κύριο κατάστρωμα. Το La Belle de l’Adriatique υπερηφανεύεται για την γαλλική κληρονομιά του, η οποία αντικατοπτρίζεται στην κουζίνα, με μια επιλογή από άλλα διεθνή πιάτα.

Υπάρχουν δύο τζακούζι στο χώρο ηλιοθεραπείας, και άλλες ευκολίες όπως βιβλιοθήκη, κατάστημα με είδη δώρων και ασανσέρ. Wi-Fi είναι διαθέσιμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ