ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Ξεκίνησε στο Ναύπλιο το συνέδριο: “Νομοθεσία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός” (βίντεο live)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | |
“Νομοθεσία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός”
Ξεκίνησε τις εργασίες του το Σάββατο 9 Απριλίου στις 10.30 στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής στο Ναύπλιο το Συνέδριο με θέμα «Νομοθεσία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός. Για τις ψηφιακές αλλαγές και τα βήματα προόδου και προσαρμογής του νομοθετικού πλαισίου σε αυτές» που συνδιοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια “CSI Institute” υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου. 
Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης  και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Πάνος Αλεξανδρής,ενώ βασικοί εισηγητές του Συνεδρίου είναι ο Αντιστράτηγος ε.α., Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και Πρόεδρος του CSI Institute, κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης και η Διευθύντρια του Ινστιτούτου, Υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας κα Κέλλυ Ιωάννου.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος με αφορμή τη διεξαγωγή του Συνεδρίου στο οποίο  απηύθυνε χαιρετισμό ανέφερε: «Τα θέματα της ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου, του ψηφιακού μετασχηματισμού και του νομοθετικού πλαισίου που θα πρέπει να το διέπει συνιστούν μείζονα ζητήματα, τεράστιας σημασίας για την πρόληψη και την αποφυγή του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Στο Δήμο Ναυπλιέων αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής ενώνουμε τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια με το «CSI Institute» σε θέματα ενημέρωσης και ασφάλειας του διαδικτύου»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ