ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Το Make-A-Wish στο Άργος στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 14ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. | | |
Make-A-Wish
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα βρίσκεται στο Άργος για μια ξεχωριστή δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 14ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου 2022 .


Στο πλαίσιο κοινωνικής υπευθυνότητας του Ν.Π..Δ.Δ. "Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός" του Δήμου Άργους Μυκηνών και στην όμορφη πορεία του 14ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου 2022 συναντούμε φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και ενώνουμε τις δυνάμεις μας . Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 8 Μαϊου, από τις 10:00 έως τη 13:00 στην πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους, οι εκπρόσωποι του Make-A-Wish θα μας ενημερώνουν για τις εξαιρετικές δράσεις τους και την δυνατότητα εθελοντικής προσφοράς σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό, βοηθώντας να διαδώσουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα "Αστέρι της Ευχής".
Με ιδιαίτερη χαρά θα γνωρίσουμε καλύτερα αυτήν την σπουδαία κίνηση και τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί το πρόγραμμα "Αστέρι της Ευχής"σε φορείς, σχολεία, εταιρείες αλλά και σε μεμονωμένους ιδιώτες που επιθυμούν να γίνουν αρωγοί.

Κάθε αστέρι της ευχής συνδέεται μοναδικά με ένα παιδί ευχής και βοηθά στην υιοθεσία μιας ευχής παιδιού που το έχει ανάγκη. Ας γίνουμε ένα κομμάτι του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αυτής της μεγάλης προσπάθειας, δίνοντας Ελπίδα, πραγματοποιώντας όλοι μαζί, τις ευχές των παιδιών που παλεύουν με μία σοβαρή ασθένεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ