ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Αργολίδα: Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας Σχολικού Έτους 2021-22

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:05:00 μ.μ. | |
Μαθητές/-τριες και Εκπαιδευτικοί από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Ημαθίας και Ρεθύμνου επικοινώνησαν και παρουσίασαν τα αποτελέσματα της μελέτης και των εργασιών τους στο πλαίσιο υλοποίησης πολύμηνων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων.
H Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακά στην πλατφόρμα Webex, την Τρίτη 10, την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στοχεύοντας στην αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων και στη διάχυση των αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Από την Αργολίδα παρουσίασαν τα προγράμματά τους: το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, το Γυμνάσιο Κρανιδίου και το Λύκειο Αγίας Τριάδας.
Τους μαθητές/-τριες ενθουσίασε ιδιαίτερα η ιδέα της εκδήλωσης με συμμετοχή σχολείων από διαφορετικές πόλεις. Δείτε τις σκέψεις και συναισθήματα των ομάδων που συμμετείχαν στον σύνδεσμο : https://padlet.com/edimitriadi/s8trppbbvzre00pu.
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά - γιατί όχι – συμμετέχοντας δια ζώσης σε μια κοινή εκδήλωση δημιουργίας και χαράς.
Οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων
των ΔΔΕ Αργολίδας, Ημαθίας και Ρεθύμνου

Γιάννης Γιατράκος, Λένα Δημητριάδου, Σούλα Πετρογιάννη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ