ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ναύπλιο: Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά και συναυλία της Αρετής Κετιμέ στις εκδηλώσεις "Κωνσταντίνεια 2022"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | | |
Βέρμιο
Ένα από τα ιερότερα κειμήλια της Ορθοδοξίας, η εικόνα της Παναγίας Σουμελά, σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού, θα τεθεί για προσκύνηση από τις 17 Μαΐου και για μια εβδομάδα στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον Συνοικισμό Νέο Βυζάντιο. 

Η υποδοχή της από το Βέρμιο θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 19:00, επί της οδού Άργους και στο ύψος με της συμβολής με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, ενώ θα αναχωρήσει την Τρίτη 24 Μαΐου.

Τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πλαισιώνουν πλούσιες πολιτιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις με την ονομασία “Κωνσταντίνεια 2022”.

Ξεχωρίζουν,  η μουσικοχορευτική εκδήλωση με την Αρετή Κετιμέ την Κυριακή 22/5 στις 20:00 και η εκδηλωση την Δευτέρα 23/5 στις 19:30 με τίτλο "Στροβιλισμοί στην ιστορία της πόλης: Ο Συνοικισμός θυμάται" από το 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο και τον Δήμο Ναυπλιέων, ενώ συμμετέχουν ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας "Παναγία Σουμελά", το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού και το 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ