ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

"Δεν πέφτει καρφίτσα" στο Ναύπλιο από τον πολύ κόσμο λόγω της Πρωτομαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:03:00 μ.μ. | | |
Έκθεση σκαφών
Η πόλη του Ναυπλίου φέτος, μετά από δυο χρόνια πανδημίας, την Πρωτομαγιά κάνει ρεκόρ επισκεψιμότητας και σε αυτό συμβάλει φυσικά ο καιρός, η αργία της Πρωτομαγιάς αλλά και το 7ο MediterraneanYacht Show που βρίσκεται στο λιμάνι με τα δεκάδες πανέμορφα σκάφη. 
Ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει την Πρωτομαγιά προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες που έχουν κατακλύσει την πόλη, ενώ σε εξελιξη βρίσκεται και η πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Από το πρωί της Πρωτομαγιάς το Ναύπλιο « βουλιάζει» από κόσμο.
Χιλιάδες οι επισκέπτες, Έλληνες αλλά και αλλοδαποί, επέλεξαν την Αργολική πρωτεύουσα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
Ιδανικός προορισμός και για πολλούς Έλληνες το Ναύπλιο και την φετινή Πρωτομαγιά καθώς η πρωτεύουσα της Αργολίδας προσφέρεται ,από κάθε άποψη, για μια σύντομη ή και πολυήμερη «απόδραση» από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Σύμφωνα με στοιχεία των ξενοδόχων η πληρότητα σε τουριστικές μονάδες όλου του νομού, κυρίως του Ναυπλίου, αγγίζει αν δεν ξεπερνά το 95% , γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό μετά και τη πολύ πετυχημένη από άποψης επισκεψιμότητας περίοδό του Πάσχα αλλά και για το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου που βρίσκεται  προ των πυλών.
Ο ανοιξιάτικος καιρός της Πρωτομαγιάς έχει διευκολύνει τους επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν τις ομορφιές του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής ενώ τα καταστήματα καφέ και εστίασης είναι γεμάτα.
Το πάρκινγκ στο λιμάνι έχει γεμίσει ασφυκτικά, ενώ κυριολεκτικά δεν υπάρχει εκατοστό κενό μέσα στην πόλη για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών που παρκάρουν και στα πιο απίθανα σημεία για να μπορέσουν να επισκεφθούν τα καταστήματα και την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου.   
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ