ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Στην Αργολίδα Σταϊκούρας και Γεωργιάδης για την Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. | | |
Σταϊκούρας και Γεωργιάδης
Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργανώνει στην Αργολίδα από 13 έως 14 Μαΐου 2022, «Συνάντηση Εργασίας Επιμελητηριακών Εκπροσώπων και Αναπτυξιακών Φορέων».

Στα πλαίσια της εν λόγω διοργάνωσης το Επιμελητήριο Αργολίδας έχει την τιμή να φιλοξενήσει στον τόπο μας, τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία αποτελεί κορυφαίο αναπτυξιακό γεγονός για την χώρα μας, δεδομένης της συμμετοχής όλων των Επιμελητηρίων της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του κορυφαίου οργάνου του Επιμελητηριακού θεσμού, θα γίνουν εισηγήσεις από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλο Φώτιο και τον Προέδρο της ΚΕΕΕ κ. Μασούτη Ιωάννη.

Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης και θα αναφερθεί στα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών και Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης με τα θέματα ημερήσιας διάταξης εδώ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ