ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Η προσπάθεια συνεχίζεται και τα καλύτερα έρχονται!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. | |
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου
Μια χρονιά με έντονα συναισθήματα για την ομάδα του Φοίνικα έφτασε στο τέλος της. Οι κόποι, η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς απέδωσαν καρπούς.

Η ομάδα για δεύτερη χρονιά συνεχίζει με σταθερά βήματα να χτίζει την δική της ιστορία στην δύσκολη αυτή εποχή για τα ερασιτεχνικά σωματεία και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Φέτος,ο στόχος της παραμονής επετεύχθη άνετα με 29 βαθμούς με την (τιμητική) κατάκτηση της 4ης θέσης στον 5ο Ομιλο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας,όμως η ομάδα μας δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία καθώς πέτυχε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας φέρνοντας το τρόπαιο στο Δήμο Επιδαύρου!!

Οι επιτυχίες αυτές μετά από ένα εξαιρετικό σερί αποτελεσμάτων όλη τη χρονιά ,αποτελεί επιβράβευση της συνολικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια μέσα στην ομάδα ενώ ταυτόχρονα δίνει την αυτοπεποίθηση και την δύναμη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Η συνεισφορά όλων όσοι μετείχαν ενεργά από διοικητική και αγωνιστική θέση ευθύνης στο ταξίδι της ομάδας προς τις επιτυχίες είναι αξιέπαινη.

Οι μεγάλοι όμως πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΦΟΙΝΙΚΑ που με την υπερπροσπάθειά τους και τον πρωτοφανή , για ερασιτέχνες , επαγγελματισμό τους,χάρισαν στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες σε όσους αγαπούν, πονούν και απαρτίζουν την ομάδα. 

Η αθλητική τους αρτιότητα και η ψυχική δύναμη που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα, συνέβαλαν καθοριστικά στο να παρουσιαστεί μία εικόνα σοβαρής και ανταγωνιστικής ομάδας. 

Ταλαντούχοι , εξαίρετοι χαρακτήρες και όλοι φίλοι μεταξύ τους (μία μεγάλη παρέα), κατάφεραν χάρη στην επιμονή, την αγωνιστική τους διάθεση και την κατάθεση ψυχής να πάρουν παλικαρίσια αποτελέσματα απέναντι σε ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δημιουργώντας υπέροχα συναισθήματα σε όλους. 

Με επιμονή κι αποφασιστικότητα κατάφεραν κάτι που πριν από την έναρξη της σεζόν φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά τους το κατάφεραν. 

Η επιτυχία αυτή θα αποτελέσει σίγουρα αφετηρία μεγαλύτερων συγκινήσεων και ακόμα σκληρότερης δουλειάς, για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις νέες απαιτήσεις της επόμενης σεζόν.
 
Οφείλουμε ένα τεραστιο ευχαριστώ στους χορηγούς που στήριξαν και φέτος την ομάδα μας με κάθε τρόπο και ελπίζουμε να παραμείνουν κοντά μας και στην συνέχεια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στους φιλάθλους μας που κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα ήταν ο 12ος μας παίκτης όπως και για την συγκλονιστική στήριξη τους για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και τα καλύτερα έρχονται!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ