ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στην Αργολίδα με τρεις επιβαίνοντες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. | | | |
Λιμεναρχείο Ναυπλίου
Ενημερώθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 19 Μαϊου οι Λιμενικές Αρχές Ναυπλίου και Πορτοχελίου στην Αργολίδα, από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό ακυβερνησίας του Ιστιοφόρο σκάφους “STELLAR” σημαίας Γερμανίας, λόγω μηχανικής βλάβης, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κοιλάδας Αργολικού Κόλπου.


Στο σημείο έσπευσε το Α/Κ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ” Σ.Ν. 419 Α', με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου το “STELLAR” εντοπίστηκε, ενώ στη συνέχεια προσδέθηκε με ασφάλεια στο αγκυροβόλιο του λιμένα Κοιλάδας Ερμιονίδας. 

Στη συνέχεια, οι επιβαίνοντες του εν λόγω σκάφους μετεπιβιβάστηκαν στο Α/Κ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ” και μεταφέρθηκαν στην ξηρά, καλά στην υγεία τους.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ι/Φ σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ