ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ναύπλιο: Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για το Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | |
Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου
Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για το Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων.
Ο αγώνα διεξήχθη την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, μεταξύ των ομάδων της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μικτής Ναυπλίου και ξεκίνησε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Στον φιλανθρωπικό αγώνα παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο εφημέριος του Ναού Ευαγγελίστριας π.Ελευθέριος Μίχος, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών.
Η τιμή εισιτηρίου ήταν στα 5€ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: "Σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ναυπλίου το αθλητικό ιδεώδες, το ευ αγωνίζεσθαι και η αξία της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο ενώθηκαν σε ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ για την ενίσχυση του θεάρεστου έργου του Ι.Ν της Ευαγγελίστριας. 

Το Συσσίτιο του Ναού προσφέρει γεύματα αγάπης σε απόρους συμπολίτες μας 365 μέρες το χρόνο και η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία είναι εξαιρετική και πολύτιμη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλοξενούμενους μας συμμετέχοντες στον αγώνα οι οποίοι αποδέχτηκαν το κάλεσμα του Τάκη Πετρόπουλου και του Παπά Λευτέρη και στους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης. Τέτοιες πράξεις αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο είναι πολύ σημαντικές σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.
 
Και φυσικά ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στάθηκαν αρωγοί για όλα όσα χρειάζονταν για τη διεξαγωγή του αγώνα."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ