ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους τίμησε την Γιορτή της Μητέρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:38:00 μ.μ. | |
Λύκειον των Ελληνίδων Άργους
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία για τις μητέρες στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους και η «Γιορτή της Μητέρας» που διοργάνωσε το Λύκειον των Ελληνίδων παράρτημα Άργους στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» με την ευγενική υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ. 
Ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η κ. Ειρήνη Μούκιου, φιλόλογος, με θέμα: «Μητέρα: Το φωτεινό μετέωρο μεταξύ ουρανού και γης», που με τον λόγο της συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Περιφερειακό τμήμα Άργους, συμμετείχε στην εκδήλωση με τη βράβευση της Ιατρού και πολύτεκνης μητέρας κ. Μαρίας Παυλάκη, μια δραστήρια με αγάπη προς τον συνάνθρωπο ιατρό που η άοκνη προσφορά της κατά την περίοδο της πανδημίας ήταν και είναι πολύτιμη.
Μουσικές στιγμές μας χάρισε ο εξαιρετικός πιανίστας κ. Χρήστος Λέκκας, ενώ στο φουαγιέ της αίθουσας παρουσιάστηκαν έργα της Αργείας ζωγράφου κ. Ντίνας Νανοπούλου. 
Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο κοινό τα έργα του εργαστηρίου Μικροϋφαντικής του ΛτΕ με υπεύθυνη την κ. Κουτρουμπή (για παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Λυκείου). 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης , η δικηγόρος και πολιτευτής Αργολίδας κ. Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου και η καθηγήτρια φιλόλογος και υπεύθυνη της παιδικής- νεανικής βιβλιοθήκης του Δήμου μας κ. Πένυ Καχριμάνη. Λουλούδια και γλυκίσματα προσέφερε ως είθισται του ΛτΕ Άργους. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλες τις μητέρες του κόσμου!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ