ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Παρουσίαση κανόνων υγιεινής σε μαθητές νηπιαγωγείου από τον Ερυθρό Σταυρό Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 π.μ. | |
Μικροί μαθητές
Την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, η νοσηλεύτρια - εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ., κυρία Ιωάννα Παππά, κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου Ε.Ε.Σ., Dr. Αντωνίου Αυγερινού, επισκέφθηκε το 2° Νηπιαγωγείο Ναυπλίου.

 Η κυρία Παππά παρουσίασε στους μικρούς μαθητές δύο τμημάτων του νηπιαγωγείου τους κανόνες ατομικής υγιεινής. Τους μίλησε γιο το που βρίσκονται τα μικρόβια, πώς μεταδίδονται και τι προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν στον οργανισμό μας. 

Εξήγησε στα παιδιά πώς μπορούμε να περιορίσουμε τη διασπορά των μικροβίων και εστίασε κυρίως στο σωστό πλύσιμο των χεριών. Σύνθημα του μαθήματος ήταν: "ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ,ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΔΙΩΧΝΩ ΜΑΚΡΙΑ"

Τη Δευτέρα, 23 Μαϊου 2022, η κυρία Παππά παρουσίασε το ίδιο πρόγραμμα και στα άλλα δύο τμήματα του 2ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου. 

Το παιδιά παρακολούθησαν το πλούσιο εποπτικό υλικό και στη συνέχεια με τη μέθοδο της βιωματικής μάθησης ακολούθησε πλύσιμο των χεριών στους νιπτήρες. Εκεί τα παιδιά εφάρμοσαν στην πράξη τους κανόνες του σωστού πλυσίματος των χεριών. 

Η Διευθύντρια του νηπιαγωγείου, κυρία Παναγιώτα Σταυροπούλου, ευχαρίστησε τον Ε.Ε.Σ. και την κυρία Παππά που με γλυκό και προσιτό τρόπο που μετέδωσε τις γνώσεις της στα παιδιά. Νηπιαγωγοί και παιδιά την ευχαρίστησαν γιο την όμορφη εμπειρία που μοιράστηκαν μαζί της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ