ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Στο Ναύπλιο χτυπάει η καρδιά του Επιχειρηματικού κόσμου όλης της Ελλάδας

Κ.Ε.Ε.Ε.
Ξεκίνησαν στο Ναύπλιο και το Fougaro Art Center οι εργασίες της δεύτερης μέρας της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αργολίδας με μήνυμα «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε , Καινοτομούμε». 

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο Άργος και στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Αλέξανδρος με τις τοποθετήσεις και το καλωσόρισμα του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Ιωάννη Μασούτη, και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτη Δαμούλου. 
Η ολομέλεια ενέκρινε τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2021. Ακολούθησε η έγκριση διοικητικού απολογισμού της Κ.Ε.Ε.Ε. (έκθεσης πεπραγμένων), έτους 2021, με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, γενικό γραμματέα Κ.Ε.Ε.Ε. 
Ακόμα, η ολομέλεια ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό της Κ.Ε.Ε.Ε., έτους 2021, με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βουτσινά, οικονομικό επόπτη Κ.Ε.Ε.Ε. Αναλύθηκαν θέματα όπως η επιμελητηριακή νομοθεσία και η ρύθμιση θεμάτων τα οποία αφορούν τα επιμελητήρια, με ενημέρωση από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΚΕΕΕ, κκ. Ι Μασούτη και Παναγιώτη Αγνιάδη αντίστοιχα. 
Παράλληλα οι πρόεδροι των επιμελητηρίων μίλησαν για το Έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας» το οποίο παρουσίασε ο διευθυντής της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Βασίλης Αποστολόπουλος.
Το Σάββατο συνεχίστηκε η Γ.Σ. της ΚΕΕΕ, στο Ναύπλιο με την εισαγωγική τοποθέτηση από τον κ. Ιωάννη Μασούτη, πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. 
Θέμα της εισήγησης αποτελούν οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης, η ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί επισήμων μεταξύ άλλων του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα και του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και δυο ενημερωτικά πάνελ με θεματικούς άξονες «Ενέργεια και κόστος ζωής» και «Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων».
Μεταξύ άλλων στις εργασίες της δεύτερης μέρας της Γ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε. παρευβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Γ. Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Γ. Μαντζούνης, πρόεδροι των Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα και πλήθος στελεχών του εμπορικού και επιχειρηματικού κλάδου, κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ