ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ναύπλιο: Πρώτη συνεστίαση για τους "Αρματωμένους Μωραΐτες"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:09:00 μ.μ. | |
Κώστας Δημούλης
Ο Σύλλογος "Αρματωμένοι Μωραΐτες" ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΤΑΙΚΌΠΟΥΛΟΣ πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνεστίαση με απόλυτη επιτυχία μέσα σε κλίμα φιλικό και δημιουργικό.

Μέσα σ αυτήν την ωραία βραδιά ενισχύθηκε το δέσιμο των μελών και συζητήθηκαν προτάσεις και σχέδια για τις επόμενες εκδηλώσεις.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2020 με έδρα το Δήμο Ναυπλιέων με σκοπό την αναβίωση των ιστορικών γεγονότων της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.
Μέλημά του Συλλόγου είναι η διατήρηση και εξέλιξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην ιστορική περιοχή της Πελοποννήσου (Μοριά) και έχοντας ως έδρα την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας το ιστορικό Ναύπλιο θα αναπτύξει δράσεις που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την παράδοση τα ήθη και έθιμα μας.

Ο Σύλλογος καταβάλει κάθε προσπάθεια για την πολιτιστική-πνευματική-κοινωνική και περιβαλλοντική ανάδειξη του τόπου μας, καθώς επίσης και την προβολή της δημιουργικής έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας των κατοίκων της περιοχής.
Στους άμεσους στόχους του συλλόγου είναι να αξιοποιήσει κάθε μορφή της σύγχρονης τεχνολογίας για να επικοινωνήσει με ολόκληρο τον κόσμο ανοίγοντας έτσι έναν δίαυλο επικοινωνίας με όλους εκείνους που διαθέτουν ανοικτούς ορίζοντες, τους ίδιους σκοπούς αλλά και το ίδιο μεράκι με εμάς, επιδιώκοντας τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού.

Το Προεδρείο

Πρόεδρός: Δημούλης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Καρανικόλα Μαρία
Γραμματέας: Μπουγιώτης Δημήτριος
Ταμίας: Νόνη Παναγιώτα
Έφορος: Βαμβακά Βούλα
Αναπληρωματικά μέλη: Αποστολίδη Ντόρα Γκιντώνης Γεώργιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ