ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ναύπλιο: Με μεγάλο ενδιαφέρον η ημερίδα για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. |
OPEN MALL
Στα πλαίσια της Δράσης "Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπλιέων  OPEN MALL", o Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου πραγματοποίησε με επιτυχία εχθές Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στο Ξενοδοχείο PARK HOTEL NAFPLIO , ημερίδα Ενημέρωσης και Παρουσίασης πάνω σε σημαντικά θέματα αξιοποίησης στην καθημερινή λειτουργία για κάθε επωφελούμενη επιχείρηση που συμμετέχει στη Δράση.
Την ημερίδα παρακολούθησαν σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων και δόθηκε η δυνατότητα στο να τεθούν ερωτήματα και να λυθούν απορίες που τους απασχολούν σε ένα καθ’ όλα ευχάριστο κλίμα.
Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση και η παρουσίαση στα μέλη μας της Δράσης , από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βερδελή μαζί με τους καταξιωμένους στο είδος τους εισηγητές ώστε να παρουσιάσουν το έργο , το πως ξεκίνησε, για τη συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων και το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο, να ενημερωθούν για τη πορεία του , να μιλήσουν για την εφαρμογή του καθώς και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσω αυτού , ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση.
Παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός ταυτότητας, σήμανσης, προβολής όπως και το εγχειρίδιο λειτουργίας των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν από την πλευρά των καταστηματαρχών.

Ενημερωθήκαν για τον τρόπο marketing ,πωλήσεων και προσέγγισης μέσω της Δράσης ώστε να διεκδικηθεί κάθε ευκαιρία και κέρδος.
Πληροφορήθηκαν για νέες προκλήσεις και για ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσω του έργου αυτού.
Σας υποσχόμαστε ότι ανάλογες Δράσεις θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης του μεγάλου αυτού έργου, του ‘’ Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ναυπλιέων ΄΄ σε μία δύσκολη εποχή για τον τόπο και τις επιχειρήσεις.
Σας Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας!

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον Επίτιμο Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ.Ν , κ. Παναγιώτη Αργυρόπουλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να είναι κοντά μας!

Τέλος ευχαριστούμε ολόψυχα τους εισηγητές μας

κ. Δημοσθένη Μπρούσαλη , κ. Πέτρο Ρούση, κ. Σπύρο Κόλλα

Τον Αρχιτέκτονα και εμπνευστή της ιδέας κ. Πάνο Παπασωτηρίου

Το Ξενοδοχείο PARK HOTEL NAFPLIO https://www.parknafplio.gr για την άψογη εξυπηρέτηση.

Τον κ. Δημήτρη Μητσόπουλο https://apt27.gr και τους

κ. Περικλή Μπελίτσιο, κ. Α. Ηλιάδη, κ. Φ. Βασιλειάδη https://www.xenoninn.gr , https://www.nafsimedon.gr για την διαμονή των Εισηγητών.

Την Επιχείρηση Savor Nafplio Experiences https://savornafplio.gr , για τη μοναδική εμπειρία γεύσης και οίνου που μας προσέφεραν.

Τον κ. Σταύρο Διονυσόπουλο και το ανθοπωλείο ‘’ COSMOFLORA ‘’ για την υπέροχη σύνθεση στο τραπέζι των ομιλητών.

Ραντεβού στην επόμενη Δράση μας!

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος Βερδελής 

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ελένη Ασπιώτη


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ