ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Τριήμερη αγωνιστική δράση για τις ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:09:00 μ.μ. | | |
ΝΟΝ
Γεμάτο αγωνιστική δράση θα είναι και αυτό το τριήμερο για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου. 

Οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί για τους αθλητές μας καθώς αντιμετωπίζουν ομάδες και αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας κάνοντας φιλίες και τεστάροντας παράλληλα τους εαυτούς τους σε αγωνιστικό επίπεδο.
Η ανδρική μας ομάδα πάντα πλέον ενισχυμένη από την ομάδα των εφήβων μας, θα συμμετέχει σε επίσημο τουρνουά προετοιμασίας στη Αθήνα , με διοργανώτρια ομάδα το ΝΟ Καλαμακίου και συμμετέχουσες τις Μίλωνας, Άρης Νίκαιας , ΝΟ Βουλιαγμένης (εφήβων), Πανιώνιος (εφήβων). 

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι πρόβα τζενεράλε καθώς ακολουθεί σε 2 εβδομάδες το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής.

Επιπλέον στο Ναύπλιο θα διεξαχθούν συνολικά 10 φιλικά παιχνίδια στην κατηγορία των Προ με συμμετέχουσες ομάδες το ΝΟ Ναυπλίου, τους Πιγκουίνους Ρόδου, τον ΝΟ Καλαμάτας και τον Νηρέα Γέρακα. Ελπίζουμε οι μικροί αθλητές να απολαύσουν τη διαμονή τους στο υπέροχο Ναύπλιο και να διασκεδάσουν μαζί με τους δικούς μας στους αγώνες.

Το πρόγραμμα των φιλικών στο Ναύπλιο για όσους θέλουν να μας παρακολουθήσουν από κοντά βρίσκεται στις παρακάτω φωτογραφίες! Οι αγώνες του Προ Μίνι θα μεταδίδονται και Live Streaming στο PenguinsTv στο Youtube


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ