ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Δεν βολευόμαστε με λιγότερο ουρανό, παρά μόνο στο δίκιο…»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:33:00 μ.μ. |
Νοσοκομείο Ναυπλίου
Στα όρια του κυνισμού οι απαντήσεις του υποδιοικητή της Ν.Μ. Ναυπλίου στην ανησυχία των γονιών για την έλλειψη παιδιάτρου.

Το μπαλάκι της ευθύνης πήγαινε και ερχόταν μία στους γιατρούς που δεν έρχονται να συμπληρώσουν τη θέση που προκηρύχθηκε, δηλαδή που δεν δέχονται να δουλέψουν με ωράρια λάστιχο, απλήρωτες εφημερίες κλπ.., και μία στους γονείς που έτσι κι αλλιώς πάνε τα παιδιά σε ιδιώτες παιδιάτρους….(!?)

Πουθενά όμως δεν υπήρξε ούτε η παραμικρή απαίτηση από την κυβέρνηση… Μάλιστα πρόσθεσε, ότι τις μισές μέρες του μήνα παιδίατρος υπάρχει… σαν να μας λέει… να είστε και ευχαριστημένοι…

Λοιπόν, οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την υποβάθμιση την ακρίβεια, το φόβο…. «Δεν βολευόμαστε με λιγότερο ουρανό, παρά μόνο στο δίκιο…»

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε διαρκή, αταλάντευτο αγώνα για άμεση και πλήρη στελέχωση των δύο νοσοκομείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, καμία άλλη μείωση, γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης από τον προϋπολογισμό του κράτους!

Αγώνας για Υγεία δικαίωμα, δημόσια και δωρεάν για όλους και όχι εμπόρευμα!

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ