ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Αστυνομικοί από όλη την Πελοπόννησο και την Καρδίτσα παίζουν ποδόσφαιρο στην Αργολίδα για καλό σκοπό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. | | | |
Διεθνείς Ενώσεις Αστυνομικών
Με περισσότερους από 100 αστυνομικούς από 8 Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Αργολίδας, της Αχαΐας, της Αρκαδίας, της Ηλείας, της Κορινθίας, της Λακωνίας, της Μεσσηνίας και της Καρδίτσας, ξεκίνησε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαϊού, στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου για να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου και που θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου, ενώ η διοργάνωση του τουρνουά πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. καθώς και με την ευγενική χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
Πρόκειται για τη μη κυβερνητική οργάνωση που αποτελεί έμπνευση του Πάτερ Αντώνιου και δραστηριοποιείται - απευθύνεται στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και σε πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση ή εγκατάλειψη.
Η έναρξη του τουρνουά πραγματοποιήθηκε με αγιασμό από τον π. Βασίλειο Γκολέμη και την  παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Θ. Οικονόμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων Σ. Γαβρήλος, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Κατσίγιαννης, η Γραμματέας Σοφία  Βεϊσάκη και μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας, ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας Κωνσταντίνος Λαθούρης, η εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας Ιωάννα Ροτζιόκου, εκπρόσωπος από τον Οργανισμό "Κιβωτός του Κόσμου" κα. 
Παράλληλα, περισσότεροι από 100 επισκέπτες θα παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα φτάσουν στο Ναύπλιο μέσα στο επόμενο διήμερο, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο του Ναυπλίου:

Α) Τρίτη 3 Μαϊου : 16.00’ - 20.00’
Β) Τετάρτη 4 Μαϊου: 12.00 – 14.00’
Το αντίτιμο του κάθε εισιτηρίου είναι το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ, ενώ έχουν διατεθεί προς πώληση περισσότερα από 10.000 εισιτήρια (σημειώνεται ότι έχει ληφθεί ειδική άδεια από την αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία)
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Δημοτικό Γήπεδο του Ναυπλίου, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου. Εναλλακτικά, όσοι δεν δύναται να παρακολουθήσουν τους αγώνες αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τοπική Διοίκηση Αργολίδας/ Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στα εξής τηλέφωνα: 6974915949 ή 6906758838.
Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα και να αγκαλιάσουμε ζεστά τα παιδιά, τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ