ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. Αργολίδας: Ακυρώνουμε τις ηλεκτρονικές εκλογές

Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. Αργολίδας
Καλούμε τους συναδέλφους – ισσες στις εκλογές στις 26 Μάη - Δ.Σ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ- να γυρίσουν την πλάτη στην απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ του ΣΕΠΕ Αργολίδας (ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ) και να ψηφίσουν αποκλειστικά ‘δια ζώσης’ ακυρώνοντας στην πράξη το ν. Χατζηδάκη και τη διενέργεια των ηλεκτρονικών εκλογών.


Να μην «νομιμοποιήσουμε» την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας του ΔΣ του ΣΕΠΕ – της υποτακτικής στα κελεύσματα κυβέρνησης, Χατζηδάκη, Κεραμέως - να γίνει ο ΣΕΠΕ Αργολίδας το πρώτο Σωματείο στην εκπαίδευση πρόθυμο στην εφαρμογή του ν. Χατζηδάκη, που αγνοεί τον αγώνα του συνδικαλιστικού κινήματος και την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ (4/10/22) όπου καλούνται όλα τα συνδικαλιστικά όργανα να μην υλοποιήσουν τις ηλεκτρονικές εκλογές.

Να πάρουμε την υπόθεση της ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ του ν. Χατζηδάκη στα χέρια μας και να μην επιτρέψουμε να κάνουν οι κυβερνητικές ΔΗΣΥ και ΔΑΚΕ αυτό που ακύρωσε το 95% των εκπαιδευτικών – δηλαδή τις ηλεκτρονικές κάλπες που έστησε δια της βίας η Κεραμέως στις εκλογές των αιρετών, ούτε να υπάρξουν σκιές για διαβλητότητα των εκλογών.

Όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ περισσότερο από κάθε άλλη φορά στις εκλογές του Σωματείου μας, αποκλειστικά δια ζώσης και να καταδικάσουμε τις πάντα πρόθυμες, κυβερνητικές παρατάξεις.

Για ένα συνδικάτο αγωνιστικό και ταξικό που θα στηρίζεται στη δύναμη των συναδέλφων και στη βάση και δε θα γίνεται ενεργούμενο καμιάς κυβέρνησης και στενά κομματικών επιλογών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ