ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στους συναδέρφους τους για την εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών

ΕΑΥΑ
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα συγχαρητήρια της στους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών οι οποίοι σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, εξιχνίασαν -23- περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική, σχηματίζοντας δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τεσσάρων δραστών για σύσταση εγκληματικής ομάδας και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών.

Τους τελευταίους μήνες γίναμε θεατές στην νέα «τάση» που θέλει παραβατικά άτομα να καταπιάνονται με κλοπές καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στα μέσα ενημέρωσης είδαμε αποτρόπαιες εικόνες με αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα και αγανακτισμένους πολίτες – θύματα των κλοπών που καλούνταν να επωμιστούν ένα ακόμη έξοδο σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για όλους μας.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών ευρισκόμενοι κοντά στον Πολίτη με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πραγματοποιώντας ακόμα μια εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, κατάφεραν άμεσα να ταυτοποιήσουν τους δράστες συνολικά -18- περιπτώσεων κλοπών καταλυτών σε οχήματα, -2- περιπτώσεων αποπειρών αυτών και -3- περιπτώσεων κλοπών πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων, τις οποίες οι δράστες τοποθετούσαν σε δικό τους όχημα, προκειμένου να δυσχεράνουν την ανακάλυψη τους.

Για ακόμη μια φορά οι συνάδελφοί μας κατάφεραν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να δώσουν βροντερό παρόν στην εξέλιξη του εγκλήματος, παρά τον πενιχρό μισθό τους και την έλλειψη υποδομών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Καλούμε την φυσική και πολιτική ηγεσία να σταθεί δίπλα μας στους δύσκολους αγώνες που πραγματοποιεί ο Έλληνας Αστυνομικός ενάντια στο Έγκλημα και να εισακουστούν τα αιτήματα μας με την ελπίδα να μην είμαστε θεατές της εξέλιξης μόνο του εγκλήματος αλλά και του Έλληνα Αστυνομικού.

Τέλος, ευχόμαστε στους συναδέλφους μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τη σημαντική προσπάθεια τους και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα των προσπαθειών τους.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ