ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Τάσος Λάμπρου: "Χάθηκε" το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. | |
Τάσος Λάμπρου
Όπως γνωρίζετε πριν από 1,5 χρόνο, στις 10 Φεβρουαρίου του 2021, αποφασίσαμε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας με Α/Α 32/2021, την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου στο Δήμο Ερμιονίδας επίσης στα πλαίσια της ίδρυσης του ορίστηκε επιτροπή διαχειρίσεως, η οποία θα είχε την ευθύνη για την αποτελεσματική και αντικειμενική λειτουργία του.


Μετά από 1,5 χρόνο η απόφαση αυτή «χάθηκε», δεν υλοποιήθηκε ποτέ, δεν έχουμε προχωρήσει σε αυτή την κοινωνική δομή που έχουν ανάγκη πολλοί συνδημότες μας. Αυτονόητο είναι ότι υπάρχουν ερωτήματα που απαιτείται να απαντηθούν από την πλευρά σας.

1) Ποιος έχει την ευθύνη της μη υλοποίησης της συγκεκριμένης ομόφωνης απόφασης περί ίδρυσης κοινωνικού παντοπωλείου;

2) Έχετε αναθεωρήσει τη βούλησή σας και τις δεσμεύσεις σας γιαυτό δεν υλοποιήσατε την συγκεκριμένη απόφαση;

3) Υπάρχουν ευθύνες σε συνεργάτες σας που είχαν αναλάβει να υλοποιήσουν την απόφαση, να κάνουν πράξη μία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μία κοινή δέσμευση – πρόταση όλων των δημοτικών παρατάξεων, όπως αυτή είχε εκφραστεί τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

4) Υπάρχουν υπηρεσιακοί λόγοι που σχετίζονται με την εκτέλεση του οικονομικού προϋπολογισμού που εμπόδισαν την ίδρυση και λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου;

Τέλος επειδή βρισκόμαστε σε μία δύσκολη και παράξενη κοινωνική και οικονομική συγκυρία οι σύγχρονες κοινωνικές δομές είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και αναγκαίες να ιδρύονται και να λειτουργούν στο Δήμο μας, και σε όλους τους Ο.Τ.Α, άρα δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια και στις διακηρύξεις, αλλά να προχωρούμε στα έργα, στην υλοποίηση των ομόφωνων αποφάσεων μας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή σας, αυτονόητο ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από την άμεση υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ.

ΟΙ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ , ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ