ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Εξαιρετική πρωτοβουλία μαθητών στην Αργολίδα - Κατασκεύασαν επιτραπέζιο παιχνίδι με αφορμή έκθεση για την επανάσταση

Εξαιρετική πρωτοβουλία μαθητών στην Αργολίδα
Το Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου παρουσίασαν στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο το επιτραπέζιο παιχνίδι "21 Στάσεις σε 200 Βήματα Τέχνης" , που δημιούργησαν τα παιδιά της Α' Λυκείου.
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ.Μαρία Ράλλη που παραβρέθηκε στην παρουσίαση ανέφερε: "Η ιδέα της δημιουργίας του επιτραπέζιου παιχνιδιού ,που συνδυάζει τους ζωγραφικούς πίνακες με την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 είχε ως αφορμή την έκθεση "ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ 21 Ναύπλιο" , που εκτίθεται από πέρσι στο παράρτημα Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης , υπό την επιμέλεια της Διευθύντριας κ. Λαμπρινής Καρακούρτη, την οποία συγχαίρουμε για όλα όσα μας προσφέρει ...
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν, όπως και οι εκπαιδευτικοί κ. Βασίλης Βασιλείου , κ. Καλλιόπη Καλποδήμου και κ. Ελένη Καρούτζου , οι οποίοι εργάστηκαν και έδωσαν την αιτία , την αφορμή και τις γνώσεις τους στα παιδιά μας για να φτάσουν στην σημερινή ημέρα.
Φυσικά , τα συγχαρητήρια ανήκουν και στις Διευθύντριες κ. Άννα Φωτοπούλου και κ. Ελισάβετ Χατζηνικολάου , που με την συναίνεση τους και τη φροντίδα τους διενεργούνται τέτοιου είδους εργασίες στα σχολεία μας.
Ως γονείς ,ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους και δηλώνουμε υπερήφανοι για τα παιδιά μας....""
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ