ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ευχαριστήριο μήνυμα για την συμπαράσταση στο πένθος της οικογένειας της Μαρίνας Οικονόμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. | |
Θλίψη
Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρέστησαν στην κηδεία της αγαπημένης μας Μαρίνας Οικονόμου και συμπαραστάθηκαν ενεργά στο βαρύ πένθος μας.

Ήταν πραγματικά πολύ συγκινητική η παρουσία όλων, πράγμα που κατέδειξε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπό της, καθώς και την επιθυμία σας να σταθείτε κοντά μας στο τελευταίο αντίο.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τον Μητροπολίτη Αργολίδας, το Δήμαρχο Ναυπλιέων, τους ιερείς, την φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Ναυπλιέων και φυσικά τους αμέτρητους φίλους, συναδέλφους και συγγενείς που τίμησαν με την παρουσία τους το τελευταίο ταξίδι της Μαρίνας.

Ιδιαίτερα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο για την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξε στον προσωπικό αγώνα της Μαρίνας αλλά και στη βοήθεια που επέδειξε στηρίζοντας την οικογένειά μας σε αυτή την δύσκολη και επίπονη κατάσταση απώλειας της αγαπημένης μας.

Η υποστήριξη που μας προσφέρετε αποτελεί για εμάς κουράγιο να απαλύνουμε τον πόνο μας και να φροντίσουμε να μείνει αιώνια στη μνήμη όλων το χαμόγελο της Μαρίνας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε όλοι υγεία και να σας έχει ο Θεός καλά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ