ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ευχαριστίες του Πανασιναϊκού για την κατασκευή σύγχρονων αποδυτηρίων στο ΔΑΚ Τολού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:48:00 μ.μ. | | |
Πανασιναϊκός
Αγαπητοί φίλοι, πιθανότατα οι περισσότεροι θα έχετε παρατηρήσει σε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία εχουν αναρτηθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, πως η ομάδα μας έχει πλέον στη διάθεσή της, τα δικά της νεόκτιστα, σύγχρονα αποδυτήρια, στη νέα έδρα μας, στο ΔΑΚ Τολού.

Θεωρούμε λοιπόν ότι θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στη πραγματοποίηση τους.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας η συνύπαρξη και χρήση από δύο ομάδες του ίδιου γηπέδου, προϋποθέτει κάποια στάνταρ σε βοηθητικούς χώρους ώστε να καταστεί λειτουργικό.

-Απευθυνθήκαμε λοιπόν στο Δήμο μας από κοινού με τη Διοίκηση του Εθνικού Τολού, ούτως ώστε να βρεθεί λύση.

Προς μεγάλη μας ικανοποίηση, μια συνάντηση μόλις 15 λεπτών ήταν αρκετή.

Η επιθυμία του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο ήταν ξεκάθαρη. Να κατασκευαστούν νέα αποδυτήρια!

Τον ευχαριστούμε θερμά που για άλλη μια φορά στάθηκε δίπλα στην ομάδα μας!

Αυτή όμως ειδικά τη φορά ακόμα περισσότερο, διότι το συγκεκριμένο έργο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟ!

-Την δημιουργία των αποδυτηρίων ανέλαβε ο ΔΟΠΠΑΤ, που είναι άλλωστε και ο διαχειριστής ολων των ΔΑΚ.

Η Πρόεδρος, Κυρία Μαρία Ράλλη υπήρξε από τη πρώτη στιγμή δίπλα μας σε όσα ζητήσαμε, και φρόντισε όλα να γίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες μας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!
Την ευχαριστούμε γιατί εξ αρχής ήταν θετική σε όσα της ζητούσαμε, αλλά και για την υπομονή της στα σχεδόν καθημερινά μας τηλεφωνήματα, για τα διάφορα θέματα που προέκυπταν.

-Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Καχριμάνης στον οποίο επίσης απευθυνθήκαμε για τη βοηθειά του, για την άμεση ανταποκρισή του σε ότι του ζητήσαμε! Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, το οποίο έχει υπηρετήσει από όλα σχεδόν τα πόστα!

-Για το τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στη σημαντική και καθημερινή προσπάθεια σε όλα αυτά, του ΦΙΛΟΥ και αντιπρόεδρου της ομάδας μας Δημήτρης Τσίρος με τον οποίο περάσαμε ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο.

-Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τολού Δημήτρη Καταγά, ο οποίος έλυνε κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν πριν ακομα του το ζητήσουμε, καθώς και τον Πρόεδρο του Εθνικού Τολού Λευτέρη Παπαδάκη και του συμβουλίου του, για την θετική και υποστηρικτική διάθεση τους απο το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας!

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ΓΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ