ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Εντυπωσίασε το αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο από το Ελληνικό Ωδείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. | |
Ελληνικό Ωδείο Άργους
Άριστες οι εντυπώσεις και οι κριτικές από την επιτυχημένη μουσική εκδήλωση που συνδιοργανωσε το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΥΣ " (Καλ/κη Δ/νση :Μεταξια Γκοτση) & η ΚΕΔΑΜ. & διεξήχθη την Κυριακή 15Μαΐου το απόγευμα στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" στο Άργος .

Οι προχωρημένοι μαθητές του Ωδείου των τμημάτων Κιθάρας, Πλήκτρων, Ακορντεόν, Κρουστών/Drums ,solo φωνή,  συνέπραξαν με την "ATHENS CHAMBER ORCHESTRA " με τον εξαιρετικό μαέστρο κ. Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη & φωνητική ερμηνεία της ταλαντούχας Άννας Ματσούκα.
Συμμετείχαν επισης τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια "ΑΦΩΝ ΜΑΛΤΕΖΟΥ" .

Η δ/ντρια του "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΥΣ " κ. Γκοτση Μεταξια τόνισε ότι "αρκετοί από τους σπουδαστές μας έχουν φτάσει σε ανώτερα επίπεδα σπουδών και ερμηνεία κι αυτό μας δίνει την δυνατότητα της συμμετοχής τους σ'αυτά τα καλλιτεχνικά σύνολα. 

Η συμμετοχή τους αυτή χαρίζει στα παιδιά εμπειρίες και τα βοηθά να θέτουν στόχους καλλιεργώντας ανάμεσα τους την ευγενική αμιλλα, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της μουσικής εκπαίδευσης στη σύγχρονη εποχή.
 
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος, ο Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός (οι οποίοι έκαναν χαιρετισμό), ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Ωδείου Αργους, η υπεύθυνη της νεανικής βιβλιοθήκης Αργους, ο πρόεδρος του ΝΠΚΜΑ, καθώς και πλήθος κόσμου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ