ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Δήλωση Γιάννη Ανδριανού για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | |
Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού επαβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας να κρατήσουμε ζωντανή και αδιαμφισβήτητη σε ολόκληρο τον πλανήτη την ιστορική αλήθεια της θυσίας των 353.000 Ελληνίδων και Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους στο πλαίσιο μιας οργανωμένης και συστηματικής προσπάθειας να ξεριζωθεί η μακραίωνη ελληνική παρουσία από τα ιερά χώματα του Πόντου. Τιμούμε ταυτόχρονα τους Πόντιους πρόσφυγες και τους απογόνους τους που μέσα από τη στάχτη αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές σε κάθε πεδίο της δημόσιας ζωής στις νέες πατρίδες.

Σε μια συγκυρία που ο ιστορικός αναθεωρητισμός αναδύεται εκ νέου στη στενή και ευρύτερη γειτονιά μας, η δέσμευση της Ελλάδας να λειτουργεί σταθερά ως φάρος ειρήνης, δικαίου και σταθερότητας, υπερασπιζόμενη δυναμικά τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα έναντι κάθε επιβουλέα, είναι η αυτονόητη έμπρακτη τιμή στους Πόντιους εθνομάρτυρες».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ