ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Την Γιορτή της Μητέρας τίμησαν στο Ναύπλιο ο Δήμος και ο ΔΟΠΠΑΤ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. | | |
Βουλευτικό
Μια όμορφη εκδήλωση για το ιερότερο πρόσωπο στον κόσμο τη "Μάνα" διοργάνωσε ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Δήμος Ναυπλιέων την Κυριακή 8 Μαϊού στις 11:30 στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου.
Στην εκδήλωση με τίτλο: "Σε σένα που έχεις την έγνοια Μάνας" , ομιλήτρια ήταν η κα. Θεοδοσία Πενταρβάνη-Υφαντή Φιλόλογος, Ιστορικός, Αντιπρόεδρος τον Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αρκετός κόσμος που γέμισε την αίθουσα του βουλευτικού, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη που απηύθυναν χαιρετισμό, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Ρούτουλας και Ν. Αναστασίου, δημοτικοί σύμβουλοι κα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ανέφερε: "Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμου ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς τους.
Ο ρόλος της μητέρας είναι Ιερός και απαιτεί τον σεβασμό μας. Φέρνει στον κόσμο τη Ζωή και αγωνίζεται δίχως όρια και προϋποθέσεις με υπομονή, επιμονή και αυταπάρνηση να ανταποκριθεί με επιτυχία στη σύνθετη και εξαιρετικά δύσκολη αποστολή της.
Το μεγαλείο της ψυχής της και η αγάπη της είναι ανιδιοτελής και μοναδική με συνεχή και αέναη προσφορά που φθάνει ως την αυτοθυσία.
Ο ρόλος της μητέρας στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όπου ο πόλεμος είναι στο κατώφλι της Ευρώπης και η πανδημία επηρεάζει ακόμα τις ζωές μας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία που απαιτούν τεράστιες ψυχικές, πνευματικές και σωματικές δυνάμεις από μέρους της. Είμαστε δίπλα σε όλες τις γυναίκες που σηκώνουν το βάρος του πολέμου, της προσφυγιάς, στις εργαζόμενες στον τομέα της υγείας που αντιμετωπίζουν με αφοσίωση και περίσσιο σθένος την πανδημία ως γιατροί, νοσοκόμες και εργαζόμενες στον τομέα της δημόσιας υγείας. Είμαστε δίπλα σε όλες τις ηρωίδες της καθημερινότητας μας. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου."
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Ράλλη ανέφερε: Πόσες ευχές ,πόσα λόγια και πόσα Χρόνια Πολλά να πούμε γι'αυτό το γλυκό πρόσωπο της ζωής μας! Αλλά και πόσο γλυκιές μανούλες πρέπει να μας νιώθουν τα παιδιά μας!
Αγάπη...Αγκαλιά...Υπομονή.....Φροντίδα.....Στήριξη.....Συμβουλές. ... Είναι μόνο λίγα από τα πολλά που έχουμε αισθανθεί από τη Μαμά...
Ας της ανταποδώσουμε τα ελάχιστα κι ας δώσουμε στα παιδιά μας τα μέγιστα .......
Κάθε μέρα ας είναι για μας ένας γλυκός αγώνας για να μας νιώθουν τα παιδιά μας το πιο ασφαλές "λιμάνι " στη ζωή τους.....
Οι μανούλες του πολέμου προσδοκούν και προσεύχονται για την Ειρήνη .... Ας τις σκεφτούμε σήμερα λίγο περισσότερο κι ας συμπορευτούμε με την σκέψη μας και την προσευχή μας...Χρόνια Πολλά"
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την Νεανική Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου υπό την διδασκαλία - διεύθυνση του κ. Θεοδόση Αντωνιάδη και την Παιδική Χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ υπό τη Διεύθυνση του κ. Γιάννη Νικολόπουλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ