ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Γ.Γκιόλας: Οι αμοιβές των γαλάζιων «golden boys» είναι πιο σοβαρό θέμα για τους κυβερνώντες από την υγεία των παιδιών στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:56:00 μ.μ. |
Γ.Γκιόλας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους γονείς και κηδεμόνες της περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων για το θέμα της έλλειψης παιδιάτρων στις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες του νομού και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ήταν μαζί τους μιας και κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου αποβαίνει μέχρι στιγμής άκαρπη.

Η στάση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι εξοργιστική, η γενικότερη πολιτική της στο θέμα της Δημόσιας Υγείας γνωστή και σαφής με στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της, η αγανάκτηση των γονέων μεγάλη και η υγεία των χιλιάδων παιδιών της περιοχής βρίσκεται στα χέρια του ενός και μοναδικού παιδίατρου που υπηρετεί στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου.

Αποτέλεσμα της κυβερνητικής αδιαφορίας, είναι η καταφυγή σε δημόσια Νοσοκομεία γειτονικών νομών αλλά και η αναγκαστική λύση των ιδιωτών παιδιάτρων, δύο λύσεις που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το μισοάδειο πορτοφόλι των γονιών.

Ο βουλευτής τόνισε ακόμη την ανάλγητη στάση των Κυβερνώντων, οι οποίοι επισκέπτονται –δήθεν με ενδιαφέρον- τα Νοσοκομεία του Νομού, αναγνωρίζουν τις τεράστιες ελλείψεις, αλλά όπως δήλωσε πρόσφατα ο κ. Σταϊκούρας, «δεν υπάρχουν άλλα χρήματα στα δημόσια ταμεία..». Προφανώς οι αμοιβές των γαλάζιων «golden boys» και τα σημαντικά δώρα στα φιλικά Μ.Μ.Ε, είναι πολύ πιο σοβαρά θέματα από την υγεία των παιδιών του ελληνικού λαού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ